Herredsvela-5R4A9983.jpg

Tjenester

Vi tar på oss oppdrag fra bønder, bedrifter og private. Vi leverer tjenester innenfor transport, heiseoppdrag og kadaverhenting.

Vi har også krokbiler med maskinflak.

Vi vil alltid være fleksible for våre kunder, har du et unikt behov gjør vi vårt beste for å kunne levere.

kranbiler

Herredsvela har i dag en stor bilpark med kraner til alle typer oppdrag. Kranene våres er fra 10 tm til 92 tm og kan utstyres med personkorg eller grabb om dette skulle trenges. Vi har åk som er spesialtilpasset til campingvogner, båter og sandwichplater med på bilene som måtte trenge dette. Utstyr som trengs til dei ulike jobbene følger med på bilen og skulle det være noe spesielle heise oppdrag fikser vi det løfteutstyret som trengs.

Herredsvela-5R4A0074.jpg
Herredsvela-5R4A0032.jpg

Semi

Herredsvela sine semitrailere er en lett blanding av kran og vanlige trekkvogner, til disse har vi vanlige jumbotraller og flat-traller, alt etter behovet som kunden måtte ha. Vi har også en semi som går med fryseaggregat for fast kunde. Har du noe vi kan frakte for deg så er vår biler klar for turer lokalt eller hvor som helst i landet. 

 

Vi har i dag kunder innen landbruk, oljeindustri, bygg og anlegg.

krokbiler

Herredsvela har per i dag syv krokbiler i trafikk. Disse bilene kan vi utstyre med tippkasse for massetransport og maskinflak til slep av traktorer, gravemaskiner, biler og lignende. Noen av disse bilene går på fast kontrakt for Biosirk Norge hvor vi driver innhenting av kadaver og slakteavfall fra gårder og slaktehus. Dette avfallet blir deretter kjørt til Hamar for forbrenning.

Herredsvela-5R4A0047.jpg
Herredsvela-5R4A0028.jpg

sPESIAL-TRansport

Noen av våre biler er bygget for spesialtransport. Her har vi alt fra kranbiler med båtkrybbe til en tungtrekker for de store tingene. Vi har flere biler og traller med uttrekk, og vi har traller med både uttrekk og brønn. Den største tralla er det med fullt uttrekk 13m lang brønn på, så her har vi utstyr som kan løse det meste. Med dette utstyret flytter vi alt fra tunge maskiner til lange ståldragere. Ta kontakt hvis du har en utfordring til oss.

bud og

følgebiler

De minste bilene våres er små varebiler. vi har noen biler som er bygget opp til følgebiler som også brukes til budbil og express. Desse bilene er det plass til et par paller i, og det er disse som blir brukt ved hasteoppdrag og små forsendelser.

Herredsvela-folgebil10.jpg

Kadaver-henting

Herredsvela Transport har ansvar for innhenting av kadaver i meste parten av Rogaland. På innsamlings-ordningen bruker vi to biler som er bygget for denne typen kjøring med grabb på kranen å vippeluker til å lukke planet over lengre strekninger.

 

Vi tar også hjerneprøver for mattilsynet, dette er på sau/geit eldre enn 18 mnd. og ku eldre en 48 mnd.

Innmelding av dyr til innhenting og hjerneprøver skal gjøres på biosirk.no

salg av dekksider

Dekksider er ett godt alternativ til bruk som press på utesiloer. Vil du ha en ryddig og fin silo med lite svinn så er sidene lette å legge på å ta av etter behov. Her er det ikkje vits med gravemsakin for å grave av sand og andre typer press.  Ring oss for pris og leveringsbetingelser. Vi laster sidene i conteiner og leverer desse fritt i hele sør-rogaland.  Ring Trond Helge på 48 89 17 11

silo1.jpg

Vi har biler i alle kategorier fra store kranbiler kransemier,
dette gjør at vi er klare til den jobben som skulle dukke opp for oss